Exposities & verkooppunten

Overview exhibitions of Art Studio Jet / Overzicht exposities Art Studio Jet / Verkooppunten Art Studio Jet

 

Art studio Jet in het wild

Overzicht exposities en verkooppunten Art Studio Jet. Ook interesse in een Art Studio Jet werk aan de muur? Neem dan contact met me op via hello@artstudiojet.com

 
rotterdamse kunst bij brouwerij noordt.jpg

Rotterdam Buildings Expositie

Vanaf begin november is de Rotterdam Buildings collectie te zien bij Brouwerij Noordt. Een geweldige hidden gem in Rotterdam Noord waar de schilderijen goed tot hun recht komen. Komt dat zien & geniet ondertussen van een overheerlijk biertje. Brouwerij Noordt is geopend van woensdag t/m zondag tot 19.00 u

Brouwerij Noordt

Zaagmolenkade 46, Rotterdam

http://www.brouwerijnoordt.nl/

pakjekunst_kunstuitleen_rotterdam.jpg

MINIPRINTS @ PAKJE KUNST bij kunstuitleen rotterdam

Voor het superleuke project Pakje Kunst heb ik een aantal LIMITED EDITION MINIPRINTS van mijn Rotterdam Buildings schilderijen gemaakt. Pakje Kunst is een initiatief van Kunstuitleen Rotterdam, het is eigenlijk een soort sigarettenautomaat waar Kinder Surprise eieren voor volwassenen inzitten, de automaat is namelijk gevuld met kleine kunstwerkjes, je kunt van de buitenkant alleen niet zien wat voor kunstwerkje je krijgt. Spannend!

KUNSTUITLEEN ROTTERDAM

Goudsesingel 268, Rotterdam

http://kunstuitleenrotterdam.nl/pakje-kunst

 
alice in cakeland_artstudiojet_expositie.jpg

FURRY FRIENDS COLLECTION BIJ ALICE IN CAKELAND

Een aantal Furry Friends logeren tijdelijk tussen de heerlijke cupcakes van Alice in Cakeland. Je kunt ze hier komen bewonderen onder het genot van een kopje koffie en een cupcake en je mocht er een Furry Friend tussen zitten die je leuk vinden, dan kun je hem hier ook gelijk aanschaffen, handig! Alice in Cakeland is geopend van di t/m za van 11.00u tot 18.00u.

ALICE IN CAKELAND

Van Oldebarneveltstraat 124a, Rotterdam

https://www.aliceincakeland.nl/

 

Previous

Expositie art studio jet bij Loes Delfshaven.jpg

RotterdAm BUIldings & CITY SCApes expositie

Van 16 juli tot 12 november 2018 is een deel van de collectie Rotterdam Buildings & City Scapes te zien bij "Bij Loes" in Rotterdam Delfshaven. Kom gerust een keer langs om mijn schilderijen hier "in het wild" te bekijken. Bij Loes is overdag geopend van donderdag t/m zondag.

Bij Loes Delfshaven

Voorhaven 35, Rotterdam

http://bijloesdelfshaven.nl

art studio jet te koop bij Pleur Rotterdam

ANIMALS & FURRY FRIENDS collections BIJ PLEUR

De collecties Animals & Furry Friends zijn te koop bij Pleur in Rotterdam. Bij Pleur kun je uiteraard terecht voor een lekker bakkie Pleur maar daarnaast hebben ze ook allerlei coole vintage meubels, air plants en andere leuke hebbedingetjes te koop. Er hangen hier een aantal Animals & Furry Friends aan de muur zodat je ze op je gemak in het wild kunt bekijken en ook meteen kunt aanschaffen. Je kunt hier ook Custom Made Furry Friends bestellen. Pleur is overdag geopend van woensdag t/m zondag van 9.30u tot 17.30u.

PLEUR

Bergselaan 291A, Rotterdam

https://www.instagram.com/pleurrotterdam/